20 de setembre de 2023
“Vida a la vinya”, moda, art i viticultura.

“Vida a la vinya” és com hem volgut batejar la nostra segona edició de la desfilada que organitzem junt la signatura de joies 108. Un homenatge a la fauna de la vinya a través d’un maridatge únic i exclusiu de joies, art, moda i vi.

En aquesta segona edició celebrada dissabte passat 17 de setembre, les signatures de moda Nina LiPuPu, Elvira Cor i Jordi Rafart també van ser partícips de la passarel·la amb dissenys inspirats en la flora i fauna del territori. Com a novetat d’enguany, un Market amb peces de les col·leccions dels dissenyadors fetes exclusivament per a aquesta ocasió i la presència de dos rapinyaires en el photocall que donava la benvinguda a tots els convidats, recordant el premi que Cellers Sumarroca guanyem aquest 2023: Premi Vinari en Enoturismo a la millor activitat sostenible i mediambiental per Vol de Rapinyaires.

L’ambient creat en Finca Vaig moldre Coloma, una passarel·la per un dia, ha convidat a tots als assistents a viure un viatge on hem combinat terra, vi i biodiversitat.

La dissenyadora de la col·lecció de joies 108 Joies, Xesca López, va concloure la desfilada amb la nova col·lecció de joies basada en els animals de la vinya i recorda que “tot va néixer arran d’un somni en el qual creava una col·lecció inspirada en les formes de la naturalesa i en el món del vi “.

Entre altres propostes durant la desfilada, destacar la participació de la pintora Eva Fernandez que va traçar un retrat d’un cavall fet amb pinzellades de pintura i vi, així com l’actuació de ball de les campiones mundials de dansa infantil i ambientat amb la música immersiva del DJ Alejandro.

Projectes que acosten la viticultura a altres entorns.

Mercè Sumarroca, relacions públiques de Cellers Sumarroca va conduir el final de l’esdeveniment amb un maridatge de tres vins, amb tres joies i tres tapes. Martina, Temps de Flors, Terral van ser els protagonistes d’aquest maridatge. Mercè Sumarroca va destacar que, “és important crear projectes que posin en contacte la viticultura amb altres espais artístics i vitals i en accions que permetin donar a conèixer la riquesa del territori en el qual treballem”, i afegeix que ” la fauna de les nostres finques és una gran part d’aquesta riquesa. En Sumarroca treballem des de la sostenibilitat i l’ecologia sempre amb respecte i cura pel nostre entorn”.

Amb aquesta segona edició i l’èxit del projecte, Cellers Sumarroca i 108 Joies consolidem l’acord de col·laboració per a les pròximes edicions amb aquest gran vincle entre la viticultura, les joies, l’art i la moda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

2  +  7  =  

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca