28 de setembre de 2023
CSWWC atorga 3 medallas a Bodegues Sumarroca en la dècima edició.

Letargia Brut Nature Gran Reserva s’endú medalla d’or en la desena edició de “The Cham pagne & Sparkling Wine World Cham pionships 2023”

En la desena edició de “The Champagne & Sparklink Wine World Championships 2023” Bodegues Sumarroca s’endú medalla d’or pel seu cava Gran Reserva Letargia 2012 i dues medalles de plata pel cava Núria Claverol Homenatge 2016 i Sumarroca Brut Nature Gran Reserva 2019.

Celebrant el seu 10è any, el CSWWC s’ha consolidat fermament com el concurs de vins escumosos més dur i prestigiós del món, respectat mundialment pel seu rigorós procés d’avaluació i els seus jutges especialitzats. Més de 1000 vins escumosos de 19 països diferents van ser jutjats durant 11 dies a l’emblemàtic parc de Goodnestone, Regne Unit.

Tom Stevenson, fundador i president de CSWWC, va comentar: ” Després d’haver viscut el pitjor del pitjor durant els últims 45 anys, puc dir sincerament que vivim en una època daurada per al
vi escumós. No només la nostra missió és promoure vins de classe mundial, sinó també descobrir i recompensar vins nous i emocionants de regions establertes i emergents de tot el món.”
El temps de letargia, descans i repòs de la vinya, dona nom en aquest cava, guanyador de la medalla d’or, que Bodegues Sumarroca el defineix com resultat de la passió, la curiositat i l’entusiasme del seu enòleg. Un cava sorgit de la selecció de vinyes de xarel·lo, macabeu i parellada de les Finques Sumarroca que ha conservat la seva frescor tot i els seus 10 anys de criança.
Núria Claverol Homenatge 2016 i Sumarroca Brut Nature Gran Reserva 2019, s’enduen medalla de plata en aquest prestigiós concurs.

El reconeixement als caves i vi de Bodegues Sumarroca és fruit de la feina que tot l’equip de Sumarroca dedica a elaborar grans productes  sobre els tres pilars: el respecte pel medi ambient i la
sostenibilitat, la tradició i les varietats autòctones.

Sumarroca presenta Letargia 2012 en la BWW
Fitxa tècnica Letargia 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

  −  1  =  1

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca