10 de gener de 2023
BODEGUES SUMARROCA JA ES MEMBRE DE SEDEX

Estem mot orgullosos d’anunciar que Bodegues Sumarroca compta amb la certificació SMETA. Assegurar un treball de qualitat al nostre equip i un impacte sostenible de l’activitat en el medi ambient són els nostres objectius més destacables. Per tant, l’auditoria SMETA ha estat un pas natural en el marc de la nostra responsabilitat social corporativa.

SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit) és una metodologia d’auditoria ètica que engloba tots els aspectes de la pràctica empresarial responsable i ens permet avaluar el nostre espai de treball i oferir una major transparència dins la cadena de subministrament.

SMETA avalua un espai de treball en funció dels estàndards de treball, salut i seguretat, així com l’impacte en el medi ambient i l’ètica comercial de l’organització. Aquestes són àrees clau per avaluar les pràctiques comercials responsables d’una organització i complir amb el compromís social. Conèixer les pràctiques comercials és crucial per a garantir que l’activitat opera de manera sostenible i compleix els principis socialment responsables.

SMETA és una certificació internacional i una iniciativa de múltiples parts interessades amb un format d’auditoria que es pot compartir fàcilment a mesura que els informes d’SMETA es publiquen al sistema SEDEX, cosa que en garanteix la transparència i l’eficiència.
L’auditoria SMETA de Bodegues Sumarroca s’ha realitzat sobre quatre pilars d’auditoria.

  • Normes laborals
  • Salut i seguretat
  • Ètica dels negocis
  • Mediambient

Aquests criteris van ser avaluats en un excel·lent informe final, un Pla d’Acció Correctiu (CAPR) que conté observacions positives complementàries sobre els nostres valors sostenibles i la relació amb l’entorn i el medi ambient.

Per què Sumarroca Grup creu a les Auditories SMETA?

• L’auditoria SMETA ens ajuda a oferir més visibilitat del nostre espai i ofereix una major transparència sobre l’activitat que desenvolupem.
• L’auditoria SMETA ens ajuda a millorar les nostres relacions comercials de forma continuada.

L’auditoria SMETA ens ajuda a rebre una verificació independent del nostre compliment ètic.
• L’auditoria SMETA ens ajuda a eliminar la necessitat de múltiples certificacions tenint en compte que SEDEX és reconegut internacionalment i abasta diferents pilars.
• L’auditoria SMETA ens ajuda a seguir el nostre camí de millora continuada.

Com a membre de Sedex, Bodegues Sumarroca té com a objectiu contribuir a un món més sostenible.

Entenem que la nostra missió va més enllà del que és obvi, i com a actors econòmics, incidim i impactem en el medi ambient, tant ambientalment com social. De nosaltres depèn treballar i comprometre’ns perquè aquest impacte sigui positiu. Mesurar i ordenar els avenços i accions en què sempre hem treballat, ens ajudarà a millorar i augmentar aquests impactes positius– Joaquim Tosas, Director General de Grupo Sumarroca.

El nostre informe d’auditoria està disponible al lloc web e Sedex https://www.sedex.com/ Si voleu obtenir més informació sobre el nostre compromís ètic i social, no dubteu a comunicar-vos amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

  +  25  =  32

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca