13 de desembre de 2022
MEDALLA D’OR 2022 pel Vi de Mas blanc Marger 2021 de Sumarroca


Subirats, 12 de desembre de 2022 –
En la XII edició deL Concurs de Vins New Wine a la seu de Verema Valencia, s’ha reconegut amb medalla d’Or el vi blanc amb criança Marger 2021 de Sumarroca.  NewWine és un concurs internacional amb l’objectiu de donar a conèixer les novetats en el mercat actual, valorant la qualitat i les novetats en la seva elaboració, criança, varietats, entre altres atributs.

Aquest concurs destaca per ser un dels pocs concursos de vins celebrat a Espanya que reconeix els millors vins amb novetats i canvis significatius així com noves anyades, reedicions especials, nous llançaments, edicions limitades o noves categories obtingudes.

En aquesta edició, el jurat s’ha format per 10 tastadors, membres dels 6 Panells de Cata de Verema i experts en el sector vitivinícola com enòlegs, periodistes i especialistes sensorials, on d’una manera imparcial i a través d’un sistema de doble tast a cegues van analitzar i valorar les diferents mostres inscrites.Els vins que han obtingut premi de medalla d’Or, tindran presència en la pròxima Experiència Verema Valencia 2023 que se celebrarà a la ciutat de València durant el mes de febrer de 2023.

Aquest reconeixement és fruit de la feina que tot l’equip de Sumarroca dedica a elaborar grans vins sobre tres pilars: el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat, la tradició i les varietats autòctones.

MARGER, Vi de Mas 2021

Obtingut durant el 2022 la categoria de Vi de Mas dins la DO Penedès.

Varietats: Xarel·lo, Macabeu

Composició sòl: Calcari, graves & pobre en matèria orgànica

Criança: 5 mesos en total, amb batonnage 3 vegades/setmana al 1r mes i 1 vegada/setmana al segon mes

Nota de tast

Vi color groc palla d’intensitat mitjana. En nas apareixen d’entrada notes d’herbes mediterrànies, com el fonoll, i herbes d’infusió, com la camamilla. En l’evolució en copa comencen a sortir notes de fruita blanca envoltades de notes de pa i ametlles crues procedents de la criança. L’entrada en boca ofereix una molt bona cremositat que, juntament amb la bona estructura, omplen la boca de notes fruitades i herbes aromàtiques. L’equilibri entre l’acidesa i l’estructura permet mantenir aquestes notes fresques i fruitades en el postgust final.

El vi es pot adquirir a: https://sumarroca.es/producto/?pid=692

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

  +  37  =  47

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca