14 de novembre de 2022
GRAND GOLD MEDAL 2022 pel cava Sumarroca Brut Reserva 2019

Subirats, 27 d’Octubre de 2022 – En la 29ª edició de SMVC ‐ Sélections Mondiales des Vins Canada, ha reconegut amb una “Gran Medalla D’or” el Cava Brut Reserva 2019 de Sumarroca (DO CAVA). SMVC és un dels concursos internacionals de vins més reconeguts del món que té lloc anualment a Québec, Canadà.

Aquesta edició de SMVC va donar la benvinguda a productors de 29 països. El tast es realitza a cegues i hi participen entre 5 i 7 jutges enòlegs i experimentats tastadors nacionals i internacionals aplicant rigorosament els criteris de selecció establerts en les Regles del Concurs on es puntuen les característiques organolèptiques com l’aparença visual (limpiditat i efervescència), en nas (genuïnitat, intensitat positiva i qualitat), en gust (intensitat positiva, persistència harmònica i genuïnitat), harmonia i judici global. Els vins reconeguts com a Grand Gold Medal han d’haver obtingut una puntuació superior a 93 punts en aquests criteris d’avaluació. Aquest reconeixement és fruit de la feina que tot l’equip de Sumarroca dedica a elaborar grans vins sobre tres pilars: el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat, la tradició i les varietats
autòctones.

Cava Brut Reserva 2019
Varietats: Xarel∙lo de vinyes velles de la Finca Peretes a Monistrol d’Anoia. Ecològic.
Composició sòl: Calcari, graves & pobre en matèria orgànica
Criança: + 20 mesos
Premis: Guía Peñín 2019: 90 Punts

Nota de tast: Color groc pàl∙lid. Aroma molt fresca, barreja de fruita procedent del vi base amb les primeres notes de pastisseria degudes a la criança de dos anys del cava. En boca és afruitat i fresc, amb una bombolla fina i agradable que s’integra a la perfecció a l’estructura del cava.

El cava es pot adquirir a: https://sumarroca.es/producto/?pid=408

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

  +  19  =  28

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca