SMETA

Bodegues Sumarroca compta amb la certificació SMETA, assegurant un treball de qualitat als equips i un impacte sostenible de l’activitat en el medi ambient.

SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit) és una metodologia d’auditoria ètica que abasta tots els aspectes de la pràctica empresarial responsable que permet avaluar l’espai de treball i oferir una major transparència sobre la nostra cadena de subministrament. SMETA avalua un espai de treball en funció dels estàndards de treball, salut i seguretat, així com impacte en el medi ambient i ètica comercial de l’organització. Aquestes són àrees clau per avaluar les pràctiques comercials responsables d’una organització i complir amb el compromís social. Comprendre les pràctiques comercials és crucial per garantir que l’activitat operi de manera sostenible i compleixi amb els principis socialment responsables.

SMETA és una certificació internacional i una iniciativa de múltiples parts interessades amb un format d’auditoria que es pot compartir fàcilment a mesura que els informes de SMETA es publiquen en el sistema SEDEX, la qual cosa garanteix la transparència i l’eficiència. L’auditoria SMETA de Bodegues Sumarroca s’ha realitzat sobre quatre pilars d’auditoria.

NORMES LABORALS
SALUT I SEGURETAT
ÈTICA DE NEGOCIS
MEDIAMBIENT

Aquests criteris van ser avaluats rebent un excel·lent informe final, un Pla d’Acció Correctiu (CAPR) que conté observacions positives complementàries sobre els valors sostenibles i la relació amb l’entorn i el medi ambient. Com a membre de Sedex, Bodegues Sumarroca té com a objectiu contribuir a un món més sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

8  +  1  =  

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca