06 de febrer de 2023
Sumarroca presenta Letargia 2012 a la BWW

Sumarroca presenta Letargia 2012 a la BWW
Letargia, el cava de llarga criança de Bodegues Sumarroca

Subirats, 6 de febrer del 2023. – Bodegues Sumarroca presenta a Barcelona Wine Week 2023 Letargia Gran Reserva 2012, amb 10 anys de criança que es defineix com un cava sobri, elegant i amb caràcter, una aposta per posar en valor els caves de llarg envelliment.
La BWW tindrà lloc del 6 al 8 de Febrer al Recinte Montjuïc de la Fira de Barcelona. La fira que posa en valor el producte, les característiques del territori i la sostenibilitat, valors representatius de l’essència del Grup Sumarroca.

Un cava amb historia
L’anyada 2012, amb una pluviometria ben repartida, es caracteritza per una bona maduració pausada que defineix aquest cava com un cava sobri, elegant i amb caràcter, fruit de la confiança d’una verema òptima i una curada selecció a les vinyes.
El temps de letargia, el període de descans i repòs de la vinya, dóna nom a aquest cava de 10 anys d’envelliment i maduració que destacada per la seva intensitat aromàtica, fruita blanca i pedra foguera, acompanyats pels torrats i les subtils notes d’herbes aromàtiques. D’aquesta anyada se n’elaboren 4.299.

Nota de tast:
Cava brillant de color groc amb ribet daurat. Bona intensitat aromàtica on les aromes de fruita blanca i pedra foguera es deixen acompanyar pels torrats i les subtils notes d’herba aromàtica. És un cava sobri i elegant però amb caràcter. A la boca apareixen les fruites de pinyol carnoses, resulta saborós i golós, però amb nervi. En el post-gust les notes de pastisseria i torrats reapareixen i li donen longevitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  +  54  =  56

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca