11 de febrer de 2020
Apostem per Cuina Justa, un projecte d’economia social

En la nostra aposta per la economia social, a Bodegues Sumarroca treballem amb el projecte Cuina Justa de la Fundació Cassià Just. Fundada el 1994, l’entitat té la missió de donar oportunitats laborals dins del món de la gastronomia, a persones amb fragilitat, malaltia mental i/o en risc d’exclusió social, alhora que oferir un menjar de qualitat, artesà, pròxim i saludable.

La filosofia de Cuina Justa va de la mà dels Brand Attributes del nostre celler, son artesans, cuinen sense presses, son propers, sostenibles i de proximitat. També en el sentit de seleccionar proveïdors de km0 i ecològics. La iniciativa inclou un hort propi que compta amb el certificat ecològic de la CCPAE ubicat al Parc Agrari del Baix Llobregat on es cultiven productes de temporada.

Dels diversos plantejaments de col·laboració que proposen, Sumarroca opta per comprar i consumir la gastronomia de Cuina Justa en les activitats enoturístiques i d’esdeveniments interns com reunions comercials, esmorzars corporatius o àpats per personal intern a les fires.

A Bodegues Sumarroca ens hem abocat en aquest projecte que aposta per la qualitat en les persones i en els productes, creant valor social i econòmic i generant benefici per al treballador, per l’empresa i per la societat. Tenim el compromís de contribuir en aquesta última per garantir una bona vida per a tots, adquirint el valor de les preocupacions socials, les desigualtats o el medi ambient.

Coneix el projecte a: https://cuinajusta.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8  +  1  =  

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca