19 de febrer de 2020
Antoni Venteo: “Les relacions personals es mouen en un pla molt diferent quan les persones surten de l’entorn laboral”

Scame Material Eléctrico fabricant de components i sistemes per instal·lacions elèctriques en el sector industrial, terciari i domèstic va visitar-nos per realitzar una activitat lúdica per als seus treballadors: Fes el teu vi. Antoni Venteo, gerent de la companyia, fa una valoració de la tarda que van passar al celler.

Per quin motiu acostumen a fer activitats fora del vostre espai de treball habitual?

Principalment per millorar les relacions personals entre els diferents col·laboradors. Les relacions personals es mouen en un pla molt diferent quan les persones surten de l’entorn laboral. En bona mesura desapareixen els condicionants de jerarquia i el grup es torna molt més homogeni. Es fomenta i referma la comunicació entre les persones en un pla més distès que acaba repercutint beneficiosament en les relacions laborals.

Per què pensen en una bodega per realitzar activitats lúdiques?

Malgrat que una bodega no deixa de ser una empresa com les altres, el resultat de l’explotació és un producte amb grans connotacions lúdiques, on tots en tenim una opinió i en gaudim. A més, el lligam del producte amb la terra i l’entorn fa que l’activitat tingui un al·licient afegit. Els nostres col·laboradors venen de diferents parts d’Espanya i Itàlia, llocs on es troben bodegues de renom, i nosaltres els hem volgut mostrar el producte de qualitat que es fa a casa nostra.

Quina percepció tenien abans de realitzar l’activitat de “Crea el teu propi vi”?

Pensàvem que l’activitat seria una mica més “enològica”, on caldria apreciar matisos que la majoria de nosaltres no sabem apreciar. De fet, pensàvem que seria més formal.

I després?

L’experiència va ser totalment positiva, on es va donar molta més importància al gust particular de cadascú per sobre de criteris tècnics. Una activitat distesa on tots vàrem participar per igual.

Algun comentari o conclusió que pugui afegir?

M’agradaria afegir que una peça fonamental per a que l’activitat fos agradable, distesa i profitosa va ser el guiatge de la Mercè Sumarroca, que ens va fer conèixer la realitat dels vins des dels ceps fins a la copa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1  +  9  =  

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca