Finca Sumarroca

Situada a Monistrol d'Anoia (a Sant Sadurní d'Anoia), amb una extensió de 403,8 ha orientades al sud, protegides pel massís de Montserrat i amb la generosa influència de la suavitat de la marina mediterrània i del vent "terral "de l'interior.
Amb gran diversitat a nivell de fauna (àliga marcenca, gaig, salamandra o l'estornell negre, entre molts altres) i flora (pinedes de pi blanc, herba de llagues, lledoner, entre d'altres). Compta, a més, amb tres grans barrancs (dos dins de la finca i un tercer fent de límit) i dos boscos (el bosc d'Àliga i la Serra de la Vermella).

La finca es subdivideix en més de 100 paratges o parcel•les. En cadascuna d'elles es conreen les diferents varietats, segons la varietat, l'orientació de la parcel•la i dels objectius del vi a elaborar.

Gràcies a la seva extensió, en aquesta finca es troba:
El compost ecològic on madurem i tractem els fems ecològics per a l'abonament de les tres finques.
El cultiu experimental de varietats autorresistents (Piwis). Aquest vinya és el primer pas del nostre compromís amb l'ecologia i la sostenibilitat de Sumarroca per desenvolupar varietats resistents a plagues com l’oïdi i míldiu, i reduir l'ús excessiu de coure i sofre a la vinya.SITUACIÓ

Monistrol d'Anoia (en Sant Sadurní d'Anoia)

VARIETATS BLANQUES PLANTADES

Parellada, Macabeu, Xarel·lo, Xarel·lo Vermell, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Muscat i Gewürztraminer

EXTENSIÓ

403’8 hectàrees

VARIETATS NEGRES PLANTADES

Ull de Llebre, Merlot, Garnatxa, Syrah, Cabernet Franc, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon

TIPUS DE SÒL

Terreny de naturalesa franco-argilosa calcària amb continguts mitjans-baixos de matèria orgànica

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca