29 de juny de 2021
Som picatast!

Sumarroca s’ha adherit a la iniciativa PICATAST, un projecte del Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès i Mallart Artesans Xarcuters que té com a objectiu fer arribar el Gall del Penedès als cellers.

La proposta marida dos productes genuïnament penedesencs: els vins i els escumosos i el Gall del Penedès IGP. Es tracta, doncs, d’una aperitiu 100% de territori que pretén ser la nova manera d’assaborir i experimentar el Penedès i les seves tradicions. Crear una experiència conjunta de Penedès és el full de ruta que persegueix la proposta Oferir en els cellers el PICA TAST permetrà als visitants i turistes la construcció de l’experiència Penedès a través dels sentits, perquè també el beuran i el tastaran i beneficiarà la consolidació de la identitat Penedès com a fet diferencial.

En aquesta primera edició, la campanya s’adreça als celleristes amb la finalitat d’implicar-los i construir plegats una nova experiència gastronòmica de territori.

La carn de gall del Penedès IGP es caracteritza per la seva qualitat gustativa, el color rogenc i una textura sucosa. Els Galls del Penedès es crien en llibertat a la zona geogràfica protegida per la IGP amb una alimentació que inclou el granet de raïm en la dieta i galliners amb parcs exteriors tot l’any. És un producte exclusiu d’engreix tardà, amb només 5 criadors que vetllen per la seva preservació. El Paté rústic de Gall del Penedès és inèdit, 100% natural, cuinat a la catalana amb panses, orellanes i pinyons que recorda els rostits de festa major.

Gaudeix de l’experiència:

– A Sumarroca pots gaudir del PACK PICATAST que inclou una ampolla d’Il·lògic Macabeu i el paté de 90 gr per només 14€: https://clubsumarroca.com/shop/ca/inici/687-pack-picatast.html

– També pots gaudir d’una experiència més completa directament al celler: visita a la cava vella de Sumarroca i aperitiu al wine&bar per a dues persones que inclou una ampolla d’Il·lògic Macabeu, el paté rústic de gall del Penedès de 90 gr, torradetes i raïm, per gaudir al moment! Preu 20€.
Diumenges de juliol a les 12h
Reserva prèvia a: winetourism@sumarroca.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

RESPONSABLE TRATAMIENTO: SELFOODS, S.A.U.

FINALIDAD: Verificar la identidad y los comentarios aportados al blog por los usuarios y envío de las novedades del blog y sus publicaciones.

LEGITIMACIÓN: Consentimiento del interesado.

CESIONES: No se prevén cesiones, excepto por obligación legal o requerimiento judicial.

DERECHOS: Acceso, rectificación, supresión, oposición, limitación, portabilidad, revocación del consentimiento. Si considera que el tratamiento de sus datos no se ajusta a la normativa, puede acudir a la Autoridad de Control (www.aepd.es).

INFORMACIÓN ADICIONAL: más información en nuestra política de privacidad.

56  +    =  63

Bodegues Sumarroca

Bodegues Sumarroca