27 de març de 2020
Sumarroca es solidaritza amb els afectats de COVID-19

El Celler donarà 1€ per cada ampolla de cava o vi que vengui, al programa “A tu lado” de la ONG Save the Children

Davant l’estat d’emergència i la situació de confinament de la població, Bodegues Sumarroca vol fer arribar vi, cava i aliments de primera necessitat a domicili a través de la web online www.clubsumarroca.com/shop
A més, el celler aposta per fer un pas més enllà i emprendre una iniciativa dintre del projecte Sumarroca amb cor on, per cada ampolla que s’adquireixi, 1 € anirà destinat al programa “A tu lado” de la ONG Save the Children. Aquest, s’ha creat específicament per atendre als infants més vulnerables en aquests moments d’unes 6.500 famílies i donar-los accés a una alimentació bàsica, a una atenció psicològica i la possibilitat de seguir amb una educació.

Durant aquests dies és important ser conscients que hi ha famílies, no oblidar les monoparentals, que els seus ingressos no els permeten sortir de la situació de pobresa.
La ONG Save the Children està preparant abonaments per aliments bàsics, serveis de recolzament psicològic i d’acompanyament a pares i mares amb pautes de criança i educació positiva. També programes d’intervenció educativa a través d’un teixit escolar a distància i disposició d’eines tecnològiques com connexió a internet o distribució de tablets.

Coneix el projecte a:
www.savethechildren.es/donacion-ong/donar-coronavirus-en-espana-familias-vulnerables

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0

< Home