Sumarroca Mediterrani
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Sumarroca Mediterrani
Visita & tast + dinar Mediterrani VISITA les nostres Bodegues, un recorregut on podràs conèixer com elaborem els nostres productes.

A més, s'inclou un TASTET de 3 varietats d’oli durant el recorregut: Arbequina, Arbosana i Koroneiky La Boella. Tots, d'elaboració pròpia.

- TAST de 3 dels nostres productes.

- DINAR amb productes km0 de qualitat a la nostra terrassa amb vistes a la vinya: el tradicional pa amb tomàquet, taula de formatges artesanals i d'embotits, truita de patates casolana.

A més, us ensenyarem com fer un bon pa amb tomàquet i trucs per beure a porró.

PREU:
38€ per persona. A partir de 4 pax.

HORARI:
12,30h. Altres horaris per a grups consultar

LLOC:
BODEGUES SUMARROCA, Finca Molí Coloma, Sant Sadurní

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.