Sumarroca Bike
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Sumarroca Bike
Els nostres guies us acompanyaran en tot moment i us explicaran sobre el terreny en què consisteix la viticultura ecològica i la zona del Penedès.

A l’arribar davant l’església romànica de Santa Creu de Creixà, situada al centre de la finca Sumarroca, gaudireu d’una estona de relaxació mentre degusteu el nostre cava acompanyat d’uns snacks.

El tour es pot realitzar en bicicletes convencionals, elèctriques (tenim cadiretes) o a peu.

PREU:
68 euros (bicicleta elèctrica) a partir de 10 persones

DIA:
Tot l'any

HORARI:
Consultar

DURADA APROXIMADA:
3 hores

LLOC:
Activitat a les vinyes

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.
Galeria d'imatges