Sitges & Sumarroca
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Sitges & Sumarroca
Visita combinada pel preciós poble costaner de Sitges i Bodegues Sumarroca, a la zona vitivinícola del Penedès 10h a 11h : Visita per Sitges: Un passeig per la història de Sitges i la Malvasia. Itinerari amb guia.

Començarem la ruta des de l’estació de tren de Sitges, passejarem per l’eixample de Sitges, on hi ha les cases modernistes, per arribar fins al centre i acabar al nucli antic de Sitges, on veurem l'Ajuntament, el mercat, actual casa Bacardí, el Museu Cau Ferrat, Maricel i Palau Maricel, la platja de Sant Sebastià i l'església Parroquial.
Oferirem també una degustació del vi de Malvasia.
Acabarem la ruta al passeig de la Ribera per agafar el bus.

11h. Sortida cap al Penedès, per anar a la bodega ecològica Sumarroca.

11:30h. Arribada. Primer visitarem la Finca Sumarroca a Monistrol d’Anoia amb el nostre Wine jeep per conèixer els secrets de la vinya i degustar un cava envoltats per vinyes, al costat de l’esglèsia romànica del S. XI, Santa Creu de Creixà.
Durada 60 minuts.

12:40 h. Arribada a Bodegues Sumarroca, Finca Molí Coloma. Antic molí paperer del S. XVI envoltat de vinyes. Visita a la Bodega + vermut amb olives, patates, embotits de la zona amb tast d’olis i degustació d'un vi Sumarroca.
Durada: 60 min.

13:30h Tornada a Sitges.

14h. Arribada a Sitges.

PREU:
2 persones - 124€ per persona

DIA:
DIES DISPONIBLES: Dimarts, dijous, dissabte (consultar disponibilitat)

HORARI:
Inici 10h a 13,50h Sitges.

DURADA APROXIMADA:
3h 50 min

LLOC:
Sitges

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.