Primavera del Cava
SumaMoments
T'oferim "xecs regal" per sorprendre els teus amics o familiars.

Per a més informació escriu a winetourism@sumarroca.com
Reserva prèvia:
938 911 092
Primavera del Cava
Tast a la vinya: 5 parcel·les = 5 tastos Sortirem des de la nostra finca de Monistrol d’Anoia. Tot passejant entre vinyes podreu veure la brotació i us explicarem temes sobre la vinya i el seu cicle natural.
A mesura que anem arribant a les diferents parcel·les tastarem els vins/caves que s’han fet amb les varietats allà plantades, amb un petit maridatge.

Finalment, l’últim tast el farem davant l’església romànica de Santa Creu de Creixà, al mig de la nostra finca, i entre ceps, amb un ambient festiu on no faltarà la música PER CELEBRAR LA PRIMAVERA!

PREU:
20€ per persona

DIA:
Diumenge 12 de maig

HORARI:
D'11:00h a 13:30h

LLOC:
Sortirem de davant l'esglèsia de Santa Maria de Monistrol d'Anoia. PREGUEM PUNTUALITAT MÀXIMA

Reserva prèvia:
938 911 092
Necessites més informació:

La suscripción y el envío del siguiente formulario implica la autorización del usuario a favor de BODEGUES SUMARROCA, S.L. para el tratamiento de sus datos personales y de contacto, los cuales quedan incorporados en los sistemas de información titularidad de BODEGUES SUMARROCA, S.L. y cuya finalidad es la de dar respuesta a sus consultas, sugerencias y/o opiniones acerca de nuestra actividad empresarial.

En cualquier momento usted podrá ejercitar los derechos de acceso, supresión, rectificación, oposición, portabilidad y limitación, comunicándolo por escrito con indicación de sus datos a en la dirección de correo electrónico sumarroca@sumarroca.es.

Para más información acerca de nuestra Política de Privacidad, consulte el siguiente enlace: https://sumarroca.es/politica-de-privacidad/.