El segell reconeix a nivell internacional protocols normalitzats de mesures de prevenció i seguretat contra la Covid-19 dictaminats per la OMS Bodegues Sumarroca ja disposa del segell SAFE TRAVELS de World Travel Tourism (WTTC) que gestiona Turisme de Barcelona. Aquest distintiu reconeix els protocols de viatge segur a nivell mundial i permet que el viatger reconegui les empreses, entitats i destinacions […]
Blog
8M | Terra és nom de dona
Terra és nom de dona La terra és l’aspecte vital de la naturalesa. D’ella en neixen les arrels i ella és també qui s’encarrega de nodrir-les per a possibilitar la vida. La terra té una missió, posar la vida al centre. És important prendre consciència de la necessitat de respectar el ritme de la terra […]
Sumarroca treu un nou vi monovarietal de macabeu
El vi 100% de macabeu s’afegeix a la col·lecció de l’Il·lògic xarel·lo. Bodegues Sumarroca ha creat un nou Il·lògic elaborat íntegrament amb una minuciosa selecció del macabeu de la vinya del “Camp Gran”. D’aquesta finca s’extreu també el raïm per a elaborar el Sumarroca Gran Reserva Brut Nature premiat en diversos concursos internacionals. L’Il·lògic macabeu […]
Núria Claverol Homenatge 2014: 93 punts DECANTER i 17,5/20 punts Jancis Robinson
El Núria Claverol Homenatge 2014 aconsegueix 93 punts en el tast de PREMIUM CAVA realitzada per Decanter. Els vins van ser seleccionats i tastats per Pedro Ballesteros Torres MW. Aquest cava premium de Sumarroca amb més de 45 mesos de criança, entra en la categoria de Highly Recommended. Aquest cava, firmat pels tres fills Sumarroca […]
Sumarroca forma part de la nova associació Espiells Terra de Vi per a impulsar i protegir la zona vitícola nord de l’Alt Penedès
L’associació serà la primera en acollir‐se a un Pla Territorial Agrari Específic en el marc de la Llei 3/2019, dels espais agraris, aprovada per la Generalitat de Catalunya el 17 de juny del 2019 Neix l’associació Espiells Terra de Vi en el territori situat entre els termes municipals de Sant Sadurní d’Anoia, Gelida i Sant […]
Preparant el reempelt de Sumoll
Aquests són els sarments de la varietat Sumoll que s’han seleccionat per a reempeltar la propera primavera. Ara mateix, estan en un procés d’hidratació per tal que, a continuació, es posin en una cambra de fred a uns 5ºC per tal que es conservin amb facultats fins a ser reempaltats. El procés de reempelt de […]
Del Clàssic al NOSTRAT
A partir d’ara, el Clàssic Blanc de Blancs, Rosat i Negre de Sumarroca passa a dir-se Nostrat. Amb aquest canvi. volem explicar la nostra vinculació amb el territori i hem fet un disseny que inclou una representació d’algunes espècies de flora i fauna de la Finca Sumarroca. Les flors del territori ens mostren les característiques del sòl i […]
Conveni de col·laboració de Sumarroca amb la Fundació Mercè Fontanilles
Amb aquest conveni ens Sumarroca es converteix en un agent social que ajuda a donar resposta a les necessitats socials facilitant la incorporació social de les persones segons la seva realitat. En el nostre cas, els donem coneixemetnts del món de la viticultura i la importància de l’entorn per a aconseguir un ecosistema ecològic i […]
Sumarroca ha aportat 300.000 € en valor de mercat a més de 1.000 restaurants per a potenciar-ne la seva recuperació
El passat mes de maig, el celler va treure al mercat El Relleu Solidari, un vi i un oli ideats per a ajudar a recuperar el sector HORECA El passat mes de maig, Bodegues Sumarroca va crear, juntament amb alguns col·laboradors habituals, la iniciativa El Relleu Solidari que va posar a la disposició 20.000 ampolles […]
Els nous caves Sumarroca mariden tradició i sostenibilitat
El celler aprofita el llançament del nou Brut Reserva ecològic per a renovar el conjunt de la imatge dels caves Aquest 2020, Sumarroca treu al mercat els caves Brut Reserva i Brut Rosé ecològics i renova la imatge de la seva línia de caves on posa en valor els principis d’ecologia i sostenibilitat. Després d’iniciar […]
4 vins i caves de Sumarroca amb premi Vinari 2020
El passat divendres 9 d’octubre es va celebrar la vuitena edició dels Premis Vinari 2020.El jurat, format per uns 60 professionals del món del vi com: sommeliers, enòlegs, distribuïdors o exportadors, entre d’altres, han format part del jurat del panell oficial d’un tast que ha estat realitzat a cegues. De 850 referències tastades, de 240 […]
Formem part de AFLOTE
Comencem amb la frase de Jorge Wagensberg que introdueix el projecte AFLOTE: “Per salvar el planeta necessitem inventar una ideologia nova: la generositat col·lectiva.” Des del setembre del 2020 ens hem unit a la iniciativa AFLOTE, un projecte que neix per ajudar a la integració social i reduir l’impacte mediambiental. L’acció consisteix en reciclar els […]
Adscrits al segell internacional de Turisme Sostenible BIOSPHERE
Ja estem adscrits a el segell de Turisme Sostenible Biosphere, la certificació de sostenibilitat turística de reconeixement internacional que consisteix a tenir en compte les repercussions actuals i futures en els aspectes econòmic, sociocultural, i mediambiental, a l’hora de dissenyar un sistema turístic. El projecte es lidera des de la Diputació de Barcelona, amb el […]
Sumarroca aconsegueix 1.190€ per als afectats de la Covid-19
Davant l’estat d’emergència i la situació de confinament de la població, el passat mes de març, Bodegues Sumarroca, dins del projecte Sumarroca amb cor, va anunciar que faria un donatiu d’1€ per cada ampolla de cava o de vi venuda a la botiga online. La recaptació, que ha assolit un total de 1.190€, anirà destinada […]
Nou vins i caves de Sumarroca, pugen al “podi dels millors” de la Guia Peñín
Anualment, la Guia Peñín qualifica els vins i escumosos del territori a través de diferents tastos que conclouen amb una puntuació que es publica a la referent Guia Peñín on aficionats del vi i professionals consulten habitualment. Aquesta publicació, té la missió de promocionar i divulgar la cultura del vi amb objectivitat. En l’edició del […]
Sumarroca planta cigronera en els seus terrenys en repòs
Com a mesura més sostenible, la cigronera aporta més nutrients a la terra en futurs cultius que els cereals Una nova mesura en matèria de sostenibilitat arriba als terrenys de cultiu de Sumarroca. Fins ara, s’havia apostat per plantar cereals als sòls que estaven en repòs però ara, ha apostat per plantar cigroneres que […]
Sumarroca dóna producte per valor de més de 300.000€ al canal HORECA per a potenciar la recuperació econòmica després de la COVID-19
Bodegues Sumarroca crea, juntament amb alguns col·laboradors, la iniciativa El Relleu Solidari on fan una donació de 20.000 ampolles de vi i 5.000 d’oli d’oliva verge extra amb un valor de més de 300.000€ al canal HORECA per tal de potenciar-ne la seva recuperació després d’haver tancat portes el passat 14 de març amb motiu […]
Experiències amb descomptes per a sanitaris
Si has estat a la primera línia durant l’estat d’excepcionalitat, a Sumarroca volem que descansis i gaudeixis del Penedès en agraiment a la teva tasca al costat de les persones. Us oferim una sèrie de descomptes en les nostres activitats per gaudir amb la vostra gent. Teniu temps de visitar-nos fins al 30 de novembre de […]
Sumarroca redueix un 14% la petjada de Carboni
El Celler treballa amb el programa dels Acords Voluntaris de la Generalitat que pretén reduïr la petjada de Carboni del territori. Bodegues Sumarroca ha reduït en un 14% la petjada de carboni 2019 respecte les dades 2018. Això suposa un total de 44,5 tones eq de CO2 que s’han deixat d’emetre a l’atmosfera. Aquesta reducció […]
DPR Automatismos entrega pantalles protectores a Sumarroca per la prevenció pel COVID19
L’empresa de Les Cabanyes (Alt Penedès), DPR Automatismos fa una entrega de pantalles facials protectores per als treballadors de la línia de cava. Volem agraïr aquesta donació que assegura que el nostre equip pugui treballar amb les condicions de protecció i sanitàries adequades i permeti continuar l’activitat comercial del celler i garantir els serveis essencials […]